Signatuur

Bloemdecoraties Signatuur verzorgt boeketten, bloemstukken en bloemarrangementen voor elke gelegenheid. U kan er rekenen op kwaliteit en stijlvolle creaties. Origineel en eigentijds, maar met oog voor de wensen van de klant. Bruidsboeketten, rouwwerk, kerk- en tafelversieringen zijn specialiteit van het huis en worden steeds met de grootste zorg afgewerkt.

Door enkel op bestelling te werken, biedt Signatuur u de garantie op kraakverse bloemen die rechtstreeks van de veiling worden aangeleverd.

Heeft u zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Vraag naar het aanbod snijbloemen en materialen waarmee u zelf aan de slag kunt. Of volg bij ons de maandelijkse workshop bloemschikken waarin u de kneepjes van het vak leert kennen.

‚Äč

Wilt u regelmatig zelf bloemen ontvangen bij u thuis of op kantoor dan kunt u eveneens bij Signatuur terecht. Een bloemenabonnement op maat!

Interesse of vragen? U kan ons bereiken van maandag tot zaterdag vanaf 9u30 tot 20u via telefoon of e-mail om een bestelling te plaatsen. Die wordt uitgevoerd 2 dagen later.